/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Presa din regiunea transnistreană: Despre ce urmează să discute mâine Dmitrii Kozak cu Vadim Krasnoselski

03 iunie 2019, ora 18:51

În cadrul vizitei de mâine în regiunea transnistreană, vicepremierul rus și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, Dmitrii Kozak urmează să discute cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski despre acordarea cetățeniei rusești cetățenilor din stânga Nistrului. Totodată, cei doi urmează să vorbească despre alocarea capitalului matern familiilor cu copii din regiunea transnistreană, scrie tsv.md.

Dmitrii Kozak, vicepremier rus și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, a declarat astăzi, după întrevederea cu președintele țării Igor Dodon, că în cazul în care în Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate, acestea trebuie să aibă loc în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția.

Copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, spune că nu s-a luat deocamdată o decizie în privința unei eventuale întrevederi dintre cei din Blocul ACUM și Dmitrii Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova.

Contactat de TV8 purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari a confirmat că reprezentanții PDM urmează să aibă o întrevedere cu Dmitrii Kozak, însă nu au declarat cu cine se va întâlni vicepremierul rus și reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram