/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Și Plahotniuc s-a întâlnit astăzi cu Hahn, Freden și Kozak! Ce discuții au fost puse în capul mesei

missing
03 iunie 2019, ora 19:44

Și președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu cei trei oficiali străini, veniți la Chișinău: Johannes Hahn, comisarul Uniunii Europene pentru politica de vecinătate și negocieri de aderare, Bradley Freden, directorul Biroului pentru Afaceri Est-Europene din cadrul Departamentului de Stat al SUA și Dmitri Kozak, viceprim-ministru al Federației Ruse, anunță reprezentanții partidului într-un comunicat. 

Potrivit comunicatului, discuțiile au vizat situația politică din țara noastră: „Vlad Plahotniuc subliniind faptul că Partidul Democrat are ca obiective principale asigurarea stabilității politice și dezvoltarea socio-economică a Republicii Moldova, menționând în același timp progresele înregistrate în cei trei ani de guvernare PDM”.

În același timp, în cadrul discuțiilor au fost abordate și subiecte legate de viitoare coaliție parlamentară: „Liderul PDM i-a informat de asemenea pe interlocutorii săi cu privire la acțiunile întreprinse de formațiunea pe care o conduce pentru constituirea unei majorități parlamentare și a unei guvernări eficiente, în scopul sprijinirii cetățenilor și evitării alegerilor anticipate”, scriu reprezentanții PD în comunicat.

Și celelalte două formațiuni, ACUM și PSRM, au avut astăzi întrevederi cu Johannes Hahn și Bradley Freden. Nu cunoaște deocamdată, dacă aceștia s-au întâlnit de asemenea și cu Dmitrii Kozak. În după-amiaza acestei zile, copreședinții Blocului ACUM spuneau că nu au hotărât încă dacă vor merge la întrevedere sau nu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram