/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Când îi este mai greu, Dodon se sfătuiește cu foștii președinți Snegur și Lucinschi... Nu și cu Voronin sau Timofti

03 iunie 2019, ora 20:07

Șeful statului Igor Dodon a avut astăzi o nouă întrevedere cu foștii președinți ai Republicii Moldova Mircea Snegur și Petru Lucincschi. Acesta spune că i-a chemat la Președinție să discute despre „situația politică din țara noastră și posibilitățile de depășire a crizei politice”. De la întrevedere a lipsit însă au lipsit alți doi ex-președinți ai țării, Vladimir Voronin și Nicolae Timofti. Nu știm dacă aceștia au fost invitați și nu au venit, ori șeful statului nu le-a trimis invitații. 

„Întrunirea noastră a avut loc în contextul în care, în curând, expiră termenul oferit de Constituție partidelor care au acces în Parlament să creeze o majoritate parlamentară, or, în caz contrar, voi fi nevoit să dizolv Parlamentul. În final, am mulțumit celor doi președinți pentru deschiderea manifestată în examinarea problemelor dificile cu care se confruntă Republica Moldova”, a comentat Igor Dodon întrevederea.

Recent, șeful statului a mai organizat o întâlnire cu predecesorii săi, cu scopul de a le face o excursie prin clădirea renovată a Președinției. Atunci la instituția prezidențială tot au venit doar Snegur și Lucinschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram