‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCorteva Agriscience a finalizat cu succes separarea de DowDuPont

Corteva Agriscience a finalizat cu succes separarea de DowDuPont

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›
  • Noua companie este lider mondial pe două piețe mari și atractive – semințe și protecția plantelor -, sprijinită fiind de dezvoltarea rapidă a soluțiilor digitale;
  • Compania va începe tranzacționarea obișnuită sub simbolul „CTVA”.

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) a finalizat cu succes separarea de DowDuPont, devenind o companie agricolă lider, independentă, care oferă soluțiile complete de care au nevoie fermierii pentru a-și maximiza randamentul și profitabilitatea. Corteva Agriscience se lansează astăzi, la scară globală, având o ofertă echilibrată pentru semințe și protecția plantelor, susținută fiind de extinderea capabilităților digitale și alimentată de cea mai bogată sursă de inovare din întreaga industrie.

Distribuția acțiunilor Corteva s-a încheiat pe data de 1 iunie, fiecare acționar DowDuPont primind câte o acțiune Corteva pentru fiecare trei acțiuni DowDuPont pe care le deținea la data încheierii activității, pe 24 mai 2019. De asemenea, acționarii DowDuPont vor primi și numerar în locul oricăror acțiuni fracționate Corteva. Acțiunile obișnuite Corteva vor fi disponibile pentru tranzacționare începând de astăzi la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul „CTVA”.

„Această zi marchează lansarea unui nou tip de companie agricolă, în continuă dezvoltare, pentru a oferi agricultorilor soluțiile complete de care au nevoie pentru o creștere durabilă și o rentabilitate sporită”, a declarat Jim Collins, Chief Executive Officer Corteva Agriscience.

Ca lider mondial pe piața semințelor și a protecției plantelor, evaluată la 100 de miliarde de dolari, Corteva Agriscience are cele mai solide resurse din industrie, motivația necesară și modalitățile prin care să ofere soluții personalizate clienților săi. Toate acestea vor asigura creșterea companiei Corteva și, implicit, a acționarilor săi. Cei peste 21.000 de angajați Corteva se dedică îndeplinirii scopului de a îmbogăți viața celor care produc și consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare.

Cu o prezență în peste 140 de țări, Corteva Agriscience a generat în 2018 vânzări nete în valoare de 14 miliarde de dolari. Compania are peste 150 de centre de cercetare și dezvoltare, axându-se pe 65 de ingrediente active.

„În calitate de companie agricolă nouă și independentă, ne concentrăm asupra investițiilor bazate pe inovație pentru a asigura o creștere organică a veniturilor, peste nivelul pieței, și pentru a îmbunătăți rentabilitatea capitalului investit. Suntem la zi cu angajamentul nostru de a obține economii în valoare de 1,2 miliarde de dolari până în 2021 și suntem încrezători în planul de a extinde marjele. În același timp, ne-am angajat să returnăm capital considerabil către acționarii noștri printr-o combinație de dividende și răscumpărări de acțiuni”, a declarat Greg Friedman, Vicepreședinte Executiv și Chief Financial Officer Corteva Agriscience.

Noul nume al companiei, Corteva Agriscience (kohr-‘teh-vah), derivă din cuvintele „inimă” și „natură”. Brandingul celebrează istoria companiei, dar, în același timp, anticipează cu entuziasm angajamentul de a spori productivitatea agricultorilor, precum și sănătatea și bunăstarea consumatorilor. Sediul companiei se află în Wilmington, Delaware, cu centre globale de afaceri în Johnston, Iowa, Indianapolis și Indiana și alte cinci birouri regionale în Calgary, Canada; Johannesburg, Africa de Sud; Geneva, Elveția; Singapore; și Alphaville, Brazilia.

Despre Corteva Agriscience™

Corteva Agriscience™ oferă agricultorilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie pentru a le permite maximizarea randamentului și a rentabilității – inclusiv unele dintre cele mai recunoscute branduri din agricultură: semințele Pioneer®, Granular®, Brevant ™, dar și produse premiate pentru protecția culturilor – introducând în același timp și noi produse pe baza inovațiilor din chimie și tehnologie.

‹ adv ›

Compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind astfel la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie publică independentă în data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont.

Mai multe informații pe Corteva.ro.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›