23:43:38 19.04.2024
Stiri

PD califică ca fiind „FAKE NEWS” informațiile potrivit cărora astăzi s-ar fi pus la cale o manifestație cu participarea a 50 de mii de oameni

Politică 02.06.2019 15:49 Vizualizări2079 Autor: Ziarul National
PD califică ca fiind „FAKE NEWS” informațiile potrivit cărora astăzi s-ar fi pus la cale o manifestație cu participarea a 50 de mii de oameni


Partidul Democrat (PD) infirmă faptul că astăzi, în cadrul unei reuniuni de la Complexul „Vatra”, s-a convenit asupra unei ample manifestații pentru data de 5 iunie curent, în cadrul căreia democrații „să forțeze” numirea lui Vlad Plahotniuc în funcția de premier.

Solicitat să comenteze dacă sunt adevărate informațiile vehiculate în spațiul public, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a declarat că la Complexul „Vatra” „nu s-a vorbit despre funcții”.

„În legătura cu știrile mincinoase promovate de Jurnal, facem precizarea că la „Vatra” tinerii PDM s-au distrat. Nu s-a discutat despre funcții și alte falsuri promovate de presa de propagandă. Obsedații de funcții trebuie căutați la PAS și PPDA, cei pe care îi servesc acești propagandiști. Acest fake news vine după ce zilele trecute propagandiștii opoziției s-au făcut de râs cu alte falsuri promovate zilele anterioare, în legătura cu starea de sănătate a liderului PD”, a declarat Gămurari pentru Ziarul NAȚIONAL.

De asemenea, democratul a ținut să precizeze că cei care au lansat „știrea mincinoasă” nici nu l-au sunat pentru a cere lămuriri.

Gămurari a subliniat că la „Vatra” a avut loc forumul Organizației de Tineret a PD.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md