(foto/video) OASIS - Casa viitorului de la Eldorado Premium

Acum un an, capitala noastră a fost vizitată de faimosul prezentator rus Andrei Malakhov pentru a prezenta complexul rezidențial unic - Oasis, care a cucerit cu excelenta și infrastructura sa nu numai prezentatorul, ci și majoritatea locuitorilor capitalei noastre.

Foto: Oasis

Viața este cea mai importantă valoare a oricăruia dintre noi. Și cea mai mare parte a vieții noastre o petrecem într-un loc, pe care îl numim – casă.

Aceasta nu reprezintă pur și simplu apartamente de vanzare în Chișinău sau o ofertă obișnuită de cumpărare a unui apartament în Chișinău - aceasta este oportunitatea de a trăi în Casa Visurilor dvs.

Anume o casă de vis, unde întotdeauna veți dori să Vă întoarceți, orașului nostru îi dăruie compania de construcție Eldorado Terra.

În curând, complexul rezidential "Oasis" va deveni inima raionului Riscani, cartierul cel mai confortabil din Chisinau. A deveni o parte a acestei inimi înseamnă a fi în ritm cu un nou standard al calității vieții, cu tehnologii avansate, cu o abordare exclusivă a fiecărui detaliu, cu spațiul Dvs. individual, cu un design fără cusur, care, ca cireașa de pe tort, Vă va face viața perfectă. Cel mai important - OASIS stabilește cel mai înalt nivel de confort, nu numai moldovenesc, ci și global.

Complexul rezidențial "Oasis" este un oraș într-un oraș în care viața se desfășoară în conformitate cu regulile Dvs. în condiții iperfecte create de Eldorado Terra.

Pășind pragul apartamentului, care nu are analogii în țară, Dvs. primiți ocazia de a părăsi lumea unică creată aici doar atunci când este necesar. Pentru că tot ceea de ce aveți nevoie pentru o viață fericită, déja găsiți aici:

- Curte închisă fără mașini;

- Zonă de parc în curtea complexului;

-Lobby-ul individual în fiecare bloc de la 50-100m2, în care sînt plasate 3 lifturi proiectate exclusiv pentru Oasis;

- Serviciu de concierge 24/24h;

- Club de fitness cu piscină și SPA de la Aquaterra;

- Centrul de dezvoltare timpurie pentru copii Star Kids;

- Restaurant;

- Curățătorie;

- Centru commercial;

- 250 de camere de supraveghere care oferă securitate 24h\24h de către cei mai buni profesioniștii.

Avem o singură viață, iar viața în cea mai valoroasă manifestare este posibilă numai cu cei care știu despre asta cel mai mult. Dacă alegi - alege ce e mai bun!

Oasis / Sursa:Oasis
Oasis / Sursa:Oasis
Oasis / Sursa:Oasis

Să Vă atingeți visul puteți chiar acum.

Costul la etapa inițială de construcții este de 800 de euro pe m2.

Sistem de plată flexibil:

  • Plata minimă în avans
  • Rate fără dobândă
  • Ipoteca de la compania de construcții

Sunați chiar acum și profitați de o ofertă specială!

Adresa: Strada Bogdan Voievod 1, Chișinău 2068

Telefon: 022 870 000

www.oasis-apartments.md

Odată ce ați ales apartament în Oasis, veți obține nu doar metri pătrați, ci o noua calitate a vieții!

P.


// console.log('no ads situation')