(video) Andrei Năstase: „Opțiunea alegerilor parlamentare anticipate nu este o prioritate, dar nici sfârșitul lumii”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că pentru Blocul ACUM DA PAS organizarea alegerilor parlamentare anticipate nu este o prioritate, însă „nici sfârșitul lumii”.

Foto: UNIMEDIA

„Blocul ACUM preferă o guvernare corectă, o guvernare cu oameni profesioniști și integri. Opțiunea alegerilor parlamentare anticipate nu este o prioritate pentru noi, dar nici sfârșitul lumii. Uitați-vă ce s-a întâmplat în România, până mai ieri era mare și tare Dragnea și tot anturajul său. Uitați-vă cum și acolo, și aici, au câștigat forțele binelui, PNL”, a declarat deputatul ACUM, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

UNIMEDIA amintește că șeful statului, Igor Dodon, pe ultima sută de metri, a venit cu un ultimatum - Formarea unui Guvern care va susține președintele sau alegeri parlamenare anticipate. Cel puțin aceasta a declarat Igor Dodon pentru presa rusă.

De menționat că la data de 9 iunie curent este termenul limită în care Igor Dodon va dizolva Parlamentului ales la data de 24 februarie, dacă nu se va crea o majoritate legislativă, și vor fi declanșate alegeri anticipate.


Pub