Studierea limbilor străine – o activitate perfectă pentru vară

Pe zi ce trece, se simte, tot mai mult, adierea vântului de vară și fiecare dintre noi încearcă să găsească modalități interesante de a savura acest anotimp. Fie ai deja organizate activități pentru sezonul estival sau ești abia la etapa de planificare, noi venim cu o idee care, cu siguranță, va sparge tiparele. Îți sugerăm, din cele trei luni fierbinți, să dedici șapte săptămâni studierii unei limbi străine.

Foto: cursuri engleza Chisinau la Quo Vadis

Vara este perioada potrivită pentru a descoperi și a învăța nefiind forțat de timp. Una dintre activitățile de top, în ultimul timp, este învățarea limbilor străine sau perfecționarea nivelului de cunoștinte. Oriunde nu ai privi, este necesară cunoașterea limbii engleze. Aceasta rămâne a fi cea mai solicitată limbă străină din lume. Vă recomandăm să alegeți pentru această vară cursuri engleza Chisinau la Quo Vadis. Quo Vadis oferă de asemenea cursuri de limbă: franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă și este un centru educațional cu peste 16 ani de experiență în domeniu.

Fie este un hobby sau înseamnă ceva mai mult, sugerăm cursurile de limbă engleză în timpul verii persoanelor care, pe parcursul celorlalte anotimpuri, nu au suficient timp, și anume:

· Persoanelor angajate. Acum zilele sunt mai lungi, dispoziția e alta și, lucru evident, motivația pe care o ai vara este incomparabilă. Ai șansa să ceri majorare la toamnă, pe motiv că ai devenit un specialist cotat pe piața muncii – vorbești formidabil engleza și abia aștepți să aplici cunoștințele avansate. Ba mai mult, vara ai o vacanță pe care o poți dedica, parțial, dezvoltării personale. Dacă te întorci la muncă cu un bronz de invidiat și cu un accent plăcut, barometrul încrederii în sine va exploda.

· Elevilor. Uită de orele șablonizate de la școală. Cursurile de limbi străine vor fi altfel. Dacă te întrebi de ce să mai înveți și vara dacă o faci celelate nouă luni, răspunsul e simplu: învață acum și vei fi mai relaxat la școală, cel puțin la discplina „Limba străină”. Notele tale vor atinge apogeul și toți vor fi mirați de progresul obținut. Dacă ai anul care vine examenul de bacalaureat, îți recomandăm să susții examenul Cambridge și să începi pregătirile din vară. În așa mod, te vei alege cu notă din oficiu și nu vei fi stresat. Ține cont că Quo Vadis este un centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambdrige. Aici te mai poți pregăti și pentru examenele TOEFL și IELTS.

· Copiilor. Lucru arhicunoscut și demonstrat științific – copiii însușesc limbile străine mult mai ușor de la o vârstă fragedă. Un loc de poveste, unde copilul se poate distra și, în același timp, poate învăța limba engleză este tabăra de vară Quo Vadis. În timp ce instituțiile de stat au un program special, iar dvs. sunteți la serviciu și nu vreți ca copilul să petreacă vara „între patru pereți”, tabăra de vară poate deveni o a doua casă. Cu siguranță copilul va fi impresionat de orele de dans, de orele la bazin, cât și de activități ca: atelier lego, olărit, gătit, experimente și jocurile în aer liber.

Acum, de la mic la mare puteți nota în lista celor „de făcut la vară” studierea limbilor străine și vă veți mândri cu încă o realizare, iar Quo Vadis vă va ajuta la acest capitol. Vă sugerăm să descoperiți vara în alt mod, fiți un pic mai diferit și succesul nu se va lăsa așteptat. Educația și dezvoltarea merită nu mai puține investiții decât divertismentul, iar când pot fi combinate – e fericire dublă.


// console.log('no ads situation')