Flotă de maşini electrice pentru finala UEFA Champions League şi una unică pentru transportul trofeului

Nissan va fi o sursă de alimentare pentru finala UEFA Champions League care se va desfăşura în seara zilei de 1 iunie 2019, prin furnizarea de 363 de exemplare Nissan LEAF și furgonete e-NV200, toate fiind folosite pentru a transporta oficiali și vizitatori la Madrid, creând o mega-flotă care va acoperi mai mult de 220.000 de km, distanţă parcursă doar cu energie electrică.

Foto: autoblog.md

Acum, fiind în al cincilea sezon un sponsor auto oficial al celui mai mare eveniment sportiv anual, Nissan are scopul de a îmbunătăți calitatea aerului și de a reduce impactul asupra mediului din orașul gazdă în timpul acestui weekend cu trafic intens.

De asemenea, în acest an, flota Nissan include un Nissan LEAF NISMO RC 2.0, o mașină electrică de curse (showcar cu două motoare electrice 326 CP şi 640 Nm, 0-100 de km/h în 3.4 secunde), care va fi utilizat de legenda fotbalului brazilian Roberto Carlos pentru a livra trofeul de la festivalul UEFA Champions din Puerta del Sol la Estadio Metropolitano. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub