Ziarul TIMPUL își încheie activitatea. Redactorul-șef al publicației, Pavel Păduraru: „A fost pus la pământ nici mai mult, nici mai puțin de România-Mamă”

Ziarul TIMPUL, fondat în anul 2001 de către jurnalistul Constantin Tănase, una dintre cele mai cunoscute surse de informare din Republica Moldova își încheie activitatea. Redactorul-șef al publicației, Pavel Păduraru, a menționat în cadrul unui intreviu că publicația a rămas fără finanțare din partea Guvernului României.

Foto: Youth.md

„TIMPUL și alte mass-media importante („Contrafort”, „Limba Română”, ProTV ș.a.) au rămas în acest an fără finanțare din partea Guvernului României. Așa ceva nu cred că s-a mai întâmplat vreodată. Adică, ziarul nostru, care, tot anul trecut, număr de număr, a promovat Anul Centenar, care întotdeauna își informează cititorii despre colaborarea dintre București și Chișinău, a fost pus la pământ nici mai mult, nici mai puțin de România-Mamă...”

Întrebat care sunt planurile sale de viitor, Pavel Păduraru a menționat că își dorește să ducă la bun sfârșit unele investigații, pe care nu a reușit să le încheie.

„În rest, să vedem dacă va ploua mâine și din ce parte va bate vântul”, a conchis Păduraru.

De menționat că astăzi, 31 mai 2019, ziarul Timpul a publicat ultimul număr.


Pub