Halep: Port ţinute de designer, dar pe cele mai simple. M-am născut ca să port jeanşi, hanorace şi încălţăminte sport

Simona Halep a declarat, într-un interviu apărut pe site-ul oficial al turneului de la Roland Garros, că iubeşte moda şi poartă ţinute create de designeri celebri, dar pe cele mai clasice şi mai simple. “M-am născut ca să port jeanşi, hanorace şi încălţăminte sport, a precizat râzând fostul lider WTA.

Foto: news.ro

Întrebată dacă faptul că iubeşte moda o face să iubească şi mai mult Parisul, Halep a răspuns: “Bineînţeles că da. Brandurile mele preferate sunt case de modă: Dior, Chanel, Sonia Rykiel, Yves Saint-Laurent. Îmi place să mă uit la prezentări de modă, să merg la magazine şi să văd ce este acolo. Port unele ţinute, dar doar pe cele mai clasice şi mai simple. De fapt, moda devine un pic cam ‘flashy’ pentru mine, nu prea mai pot să port ce creează designerii acum… M-am născut ca să port jeanşi, hanorace şi încălţăminte sport”.

Ea consideră că francezii se îmbracă elegant: “Nu te joci cu moda în Franţa. La Paris, îţi dai seama că oamenii s-au gândit bine cum să se îmbrace în ziua respectivă. Arartă foarte bine şi vor să arate bine oricând ies pe stradă. Însă uneori este prea mult: arată ca şi cum ar merge la o nuntă”.

Simona Halep a menţionat că preferă să vină la Paris şi în perioadele când nu are turnee, deoarece atunci când joacă la Roland Garros nu are timp nici măcar de o plimbare. “Atunci când joc la Roland Garros văd doar hotelurile şi terenurile de tenis. Nimic altceva. Nu am timp pentru mine, nici măcar pentru o plimbare în oraş. De aceea vin la Paris în vacanţă atunci când nu joc. Ador arhitectura de aici. Champs-Elysees este bulevardul perfect pentru o plimbare şi pentru a mânca o îngheţată. Şi, evident, pentru a face cumpărături. Iubesc acest loc. Place Vendome… Este minunat! (…) Parisul este cel mai ‘cool’ loc de pe pământ”, a afirmat sportiva.

Întrebată dacă a învăţat limba franceză la şcoală, ea a răspuns: “Sincer, nu am fost bună la limbi străine. Franceza era a doua limbă străină pe care o studiam, după italiană. Am studiat franceza patru sau cinci ani, dar în România orele de limbi străine nu sunt intensive, sunt doar două sau trei ore pe săptămână. Îmi dau seama că nu îi ştiu nici pe francezi. Ştiu multe persoane care locuiesc aici, dar care nu sunt francezi, cum este agentul meu Virginia Ruzici, sau oameni care sunt pe jumătate francezi, pe jumătate altceva…”.

Halep a precizat că este superstiţioasă. “Fac multe lucruri din superstiţie, dar nu o să vi le spun. Le ţin pentru mine… tot din superstiţie”.

Simona Halep a declarat că atunci când era mică nu era fan al tenisului şi nu avea postere pe pereţi. “Când eram mai mică nu eram un fan al tenisului. Nu aveam un model, nu aveam postere pe pereţi. Îmi plăcea Justine Henin, dar nu pot spune că eram un fan. Ştiu că este ceva neobişnuit în tenisul de astăzi. Acum adolescenţii nu ratează niciun meci. Există reţelele de socializare. Ai sentimental că se uită tot timpul la tenis. Mie nu îmi păsa şi cred că asta m-a ajutat într-un fel, m-am concentrat pentru mine. Voiam să devin mai bună fără să copiez pe cineva”.

La finalul interviului, Simona Halep a fost întrebată dacă ştie cine a fost Roland Garros. “A fost un aviator. L-am căutat pe internet înainte de prima mea finală, în 2014. Am fost întrebată în timpul turneului şi nu am ştiut răspunsul. M-am simţit un pic prost, astfel că am căutat pe google în drumul spre hotel. Acum ştiu cine a fost. Mi-am făcut temele”, a răspuns Halep.

Sursa - news.ro


Pub