Tucano Coffee, campania #beourguest și Tekwill, nominalizați la premiile Emerging Europe 2019

Rețeaua Tucano Coffee, campania turistică #beourguest și centrul de excelență Tekwill au fost nominalizați pentru premiile Emerging Europe 2019. Agenția de Investiții a Moldovei a fost de asemena inclusă în două proiecte de cercetare a promovării investițiilor și a percepției business-ului în orașe din regiune, inclusiv Chișinăul.

Dintre 949 de aplicări din cele 23 de țări din Europa în dezvoltare (Centrală și de Est) au fost nominalizate 120 de companii și organizații din 12 categorii.

Rețeaua Tucano Coffee a fost nominalizată la premiul Campionul Regional al anului.

Campania de atragere a turiștilor #beourguest a fost nominalizată la categoria Campania Turistică a anului.

Centrul de excelență Tekwill a fost nominalizat la categoria Inițiativa de Împuternicire a Tinerilor a anului 2018.

Din România au fost fost nominalizați activistul anticorupție Florin Bădița, organizația Youth Cancer Europe, municipiul Galați, companiile Verint Systems, Viavi Solutions, Grapet Group și Blue Projects. Agenția de promovare a investițiilor Invest Romania și municipiul Timișoara au fost incluse în proiectele de cercetare a atractivității orașelor din Europa Centrală și de Est pentru afaceri.

Câștigătorii premiilor Emerging Europe 2019, dar și rezultatele studiilor asupra atractivității orașelor pentru afaceri, vor fi anunțate pe 27-28 iunie la Londra.

Correspondent reporter of Moldova.org Focus: Transnistrian conflict settlement, Eastern Partnership. Inquiries at [email protected]

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.