Cele mai citite știri pe Jurnal.md
Social 31 mai 2019, 21:07 | 980

Știrea despre luptele din pușcărie, arbitrate de kickboxerul Ion Şoltoianu, condamnat pentru omor, a fost cea mai citită pe Jurnal.md săptămâna aceasta.

Stirea si imaginile video din puscarie, cu lupte intre detinuti, arbitate de Ion Soltoianu, a fost cea mai accesata pe Jurnal.md saptamana curenta. Potrivit unui telespectator care ne-a oferit inregistrarea video, astfel de lupte ar avea loc frecvent intre condamnati si cu acordul conducerii. De cealalta parte, reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au spus ca luptele ar fi avut loc in 2017 si ca NU ar fi fost incurajate de catre sefii institutiei. Stirea a fost accesata de 60 de mii de ori pe portalul nostru si a fost distribuita de mii de internauti.

Topul continua cu stirea despre un scandal produs la un liceu din capitala, unde doua fete s-au luat la bataie. In rezultat, una dintre ele s-a ales cu o comotie cerebrala. Stirea a fost accesata de 23 de mii de ori pe Jurnal.md.

Printre cele mai citite a fost si articolul despre umoristul Gheorghe Urschi, care a fost intampinat cu aplauze la o sectie de votare, in ziua alegerilor europarlamentare. Chiar daca are nevoie de ajutor pentru a se deplasa, maestrul a facut un efort pentru a-si exercita dreptul la vot la alegerile pentru legislativul european. Acestea a fost cele mai citite stiri pe Jurnal.md in aceasta saptamana. Noi va dam intalnire si vinerea viitoare. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie