Plahotniuc: Nu vă faceţi planuri mari
Politic 31 mai 2019, 21:38 | 6325

După aproape două luni de zile, cât a fost lipsă din spaţiul public, Vladimir Plahotniuc a apărut astăzi în fața presei. Șeful PD a mărturisit într-un briefing că se află într-o stare de sănătate excelentă. "E timpul să trecem cu toţii la normalitate", a declarat Plahotniuc, anunțând că la şedinţa Biroului Permanent al formațiunii sale a fost luată o ”decizie politică".

Plahotniuc a catalogat discuţiile despre starea sa de sănătate drept "speculaţii josnice ale unor politicieni", cărora li s-a adresat pe un ton ameninţător.

Ulterior, Plahotniuc a declarat că - cităm - "e timpul să trecem cu toţii la normalitate", fără a deschide parantezele, şi a anunţat că Biroul Permanent al Partidului Democrat a luat astăzi o decizie politică. Întreg discursul şefului PD a durat puţin peste două de minute. Plahotniuc a plecat fără să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

Echipei Jurnal TV i-a fost interzis şi de această dată accesul la briefingul Partidului Democrat.

La briefingul Partidului Democrat a venit şi Oleg Cristal, proprietarul în acte al posturilor Canal 2 și Canal 3. Cristal este şi consilierul lui Plahotniuc.

Opinia ta contează. Comentează!