image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo şi-a prezentat noua jucărie de lux: După bolidul de 11 milioane, acum a luat unul de un milion

Cristiano Ronaldo este înnebunit după maşini. Are un parc auto impresionant şi nu lasă impresia că are de gând să se oprească din cumpărat. După ce a fost prezent la Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo, atacantul lui Juventus şi-a prezentat pe contul de Instagram maşina de curse pe care a dat 930.000 de euro.

Este un model McLaren Senna, lansat în 2018 şi din care sunt produse doar 500 de exemplare. Are un motor V8 twin-turbo, cu 800 de cai putere sub capotă şi care ajunge la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde! Poate atinge o viteză de 335 km/h.

Stilul de viață extravagant al lui Cristiano Ronaldo se reflectă și în colecția impresionantă de mașini pe care o deține. După ce s-a transferat de la Real Madrid la Juventus în vara trecută, starul portughez și-a făcut apariția la bordul unui nou bolid de lux, care era a 20-a mașină.

Caracterizată plastic în presa de specialitate drept "racheta sol-sol", maşina luată anul trecut este un Mercedes GLE 63 AMG, are un motor V8 de 585 de cai putere, ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 4,2 secunde și are un preț de 188.500 de euro.

De atunci, în mai puţin de un an, a investit încă 12 milioane de euro în două maşini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: