Ultimele zile de primăvară la Teatrul Mateevici: Ce spectacole se joacă

În ultima săptămână de primăvară, Teatrul Alexei Mateevici vă invită la trei spectacole pe cât de diferite, pe atât de bune.

Foto: Teatru Mateevici

Pe data de 30 mai, la ora 18:00, se joacă ”Stop the tempo!” după piesa Gianinei Cărbunăriu, în regia Olesei Sveclă. Spectacolul se joacă într-un spațiu nou al teatrului, Alt’ Scena, din barul Budweiser și merge perfect cu o ceașcă de cafea sau un cocktail. Deși se joacă într-un spațiu non-formal, ”Stop the tempo!” abordează teme profunde și critică direct ipocrizia și lașitatea societății în care trăim.

A doua seară, pe data de 31 mai, tot la aceeași oră, vă așteptăm la ”Revedere”, montat după piesa ”Treapta a noua” de Tom Ziegler, în regia lui Emil Gaju. Drama unei familii, dar în care se regăsește de fapt majoritatea familiilor din Moldova și nu doar. Să vorbești despre alcoolism nu e simplu, dar atât dramaturgul, cât și regizorul reușesc să dizolve subiectul cu o doză de umor cotidian și firesc.

Iar pe data de 2 iunie, vă așteptăm cu copiii la o activitate cu totul deosebită. Pe lângă spectacolul ”Fata Morarului”, organizăm ateliere de pictură pentru copii, nu doar pe obiecte și hârtie, dar și pe față. După care vom oferi cărți în dar pentru micii iubitori de teatru, semnate de Stela Cemortan și Sergiu Botezatu. Atelierele încep la ora 11:00, iar spectacolul la 12:30.

Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre, pentru că suntem siguri că o săptămână plină de teatru, e o săptămână reușită. Încercați și voi!

spectacolele de la mateevici / Sursa:Teatru Mateevici
spectacolele de la mateevici / Sursa:Teatru Mateevici
spectacolele de la mateevici / Sursa:Teatru Mateevici

Mai multă informație despre programul nostru găsiți pe pagina de fb: https://www.facebook.com/Teatrul-poetic-Alexei-Mateevici-773590882991083/


Pub