(video) Olga Buzova, fenomenul Instagramului rusesc, a ajuns la Chișinău. A fost întâmpinată cu un buchet imens de trandafiri albi și cazată într-un hotel de lux

O vedem peste tot - în reviste de modă și talk-show-uri, la teatru și pe scenă la concerte, în filme și în televiziune. Iar astăzi, 30 mai, va susține un concert la Chișinău, în clubul de noapte Fanconi Riviera. Este vorba despre Olga Buzova, care a sosit aseară pe Aeroportul Internațional Chișinău și a fost cazată într-un hotel de lux din capitală.

Foto: Trestars.com

După cum o cunoaștem pe Buzova că își impărtășește fiecare moment din zi pe rețelele sociale, iată că nu a ezitat să arate celor 15,7 milioane de următitori de pe Intagram cum a fost întâlnită și în ce condiții a fost cazată la Chișinău.

Astfel, focoasa brunetă a fost întâlnită cu un bughet imens de trandafiri, pâine și sare pe aeroport, iar numărul de hotel, după cum povestește ea pe instastory, este „cea mai bună odaie din viață”.

Organizatorii evenimentului s-au străduit la maxim pentru confortul artistei. În odaie Buzova are o garderobă imensă, bandă de alergat, dormitor uriaș, bucătărie, jacuzzi, numeroase sticle de vin, cămin, iar pereții sunt din marmură.

„Aceast număr câștigă în nominația cea mai bună odaie din viața mea. Numărul este fabulos. Mulțumesc mult Chișinău”, spune Buzova.

În această seară, ea va prezenta noul său album, precum și cele mai tare hituri care au exploadat pe iTunes. Un astfel de eveniment nu trebuie ratat, pentru că a doua zi va vorbi întreg spațiul virtual din Moldova.

Concertul va avea loc în clubul de vară Fanconi Riviera, care este renumit prin invitarea celebrităților: Yegor Cried, Fyodor Fomin și mulți alții. Oaspeții au la dispoziție o terasă confortabilă, un asortiment mare de băuturi răcoritoare și, desigur, energia incendiară al Olgăi Buzova. După concert, va avea loc o petrecere de noapte, eventual cu participarea divei.


Pub