Elicopter prăbușit în Ucraina
Externe 30 mai 2019, 17:56 | 830

Tragedie aviatica in Ucraina. Un elicopter militar, cu patru oameni la bord, s-a prabusit intr-o regiune din vestul tarii. Cei patru si-au pierdut viata. Detalii - in grupajul de stiri externe.

UCRAINA Forţele armate ucrainene au anunţat că tragedia s-a produs în timpul unui zbor de antrenament. Potrivit autorităţilor de la Kiev, alarma a fost dată după ce turnul de control a pierdut legătura cu cei patru membri ai echipajului. Elicopterul s-a prăbușit în regiunea Lvov, iar în urma impactului cu solul a luat foc. A fost creată o comisie guvernamentală, pentru a elucida cauzele accidentului.

STATELE UNITE Șcene șocante în Statele Unite. Un bărbat s-a autoincendiat într-un parc din apropierea Casei Albe. Martorii au anunțat imediat poliția, care a intervenit pentru a stinge flăcările. Individul, neidentificat deocamdată, a fost transportat de urgenţă la spital cu arsuri grave. Autorităţile americane încearcă să afle de ce a recurs la acest gest.

MEXIC În Mexic, cel puţin 20 de oameni au murit într-un accident rutier produs sud-estul țării, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion de marfă. În urma impactului, autobuzul a fost cuprins de flăcări, iar pasagerii prinși în interior nu au mai avut nicio șansă de salvare. Cauzele accidentului sunt investigate. 

Opinia ta contează. Comentează!