/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Igor Dodon, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Bașkortostan

30 mai 2019, ora 16:38

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a ales titlul onorific Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Bașkortostan. Despre aceasta, șeful statului a anunțat pe pagina sa de Facebook. 

„În continuarea vizitei de lucru în Republica Bașkortostan, am avut o întrevedere cu studenții de la Universitatea de Stat din Bașkortostan. Consider că acest eveniment va contribui la promovarea pozitivă a imaginii Republicii Moldova și la consolidarea parteneriatului cu Federația Rusă, inclusiv la nivel de regiuni”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul discuției cu studenții președintele a răspuns la numeroase întrebări ce țin de istoria, cultura, economia, politica internă și externă a Republicii Moldova, rolul limbii ruse în țara noastră, precum și starea actuală și perspectivele relațiilor moldo-ruse.

Președintele țării Igor Dodon a înfrățit ieri Autonomia Găgăuzia, raionul Ocnița și raionul Basarabeasca, cu niște regiuni din Republica Başkortostan, parte a Federației Ruse.

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram