Vrei să ai o vară bestială? Atunci începe vara la Castel MIMI, cu Ziua Vinului Rosé

Pe 8 iunie fii gata să dai startul celui mai relaxant anotimp la un picnic de zile mari, organizat de Castel MIMI la doar 35 km de capitală. Cea de-a doua ediție a Zilei Vinului Rosé revine cu muzică bună, bucate delicioase, atmosferă destinsă și, bineînțeles, degustare nelimitată de celebrul Cabernet Sauvignon, premiat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles.

Foto: Ziua vinului rose la MIMI

Atmosfera va fi întreținută de duetul Tania Cerga & Andrei Glavan și băieții de la „Jakets Bands”. Iar seara se va încheia cu „dansul” havuzului muzical și proiecții de lumini pe clădirea castelului - monumentul de arhitectură inclus în „Top 15 Capodopere Arhitecturale ale lumii vinului”. Profită de oferta de prețuri și ia-ți un bilet la cea mai frumoasă petrecere a începutului de vară, organizată de Castel MIMI.

De asemenea, vei avea parte:

Chill zone: Ia-ți pătura și pălăria și vino să te tolănești pe iarba verde din fața Castelului.

🌭 Foodcourt: Delectează-te cu gustări și deserturi fine asociate armonios cu licoarea trandafirie.

🥳 Kids zone: Desene în nisip sau painting, dar și compot de fructe, de culoare rosé – toate pentru cei mici.

🤩 Live concert: Spectacol muzical mirific susținut de duetul Tania Cerga & Andrei Glavan, „Jackets Band” și o interpretare solo cu Ilia Sorocean.

💃 Lecții de dans, turneu de Bocce, proiecții video pe clădirea castelului și „dansul” havuzului muzical sunt alte delicii pregătite cu mare drag pentru tine.

Prețul biletelor:Tipul „Bronze” - include distracție cât cuprinde și degustarea vinului rosé : până pe data de 15 mai 2019 - 300 lei;după 15 mai 2019 - 350 lei.

Tipul „Silver”: 750 de lei și include accesul în zona de relaxare de lângă piscină - Doar 80 bilete

Tipul „Gold”: 270 de euro și include cazarea timp de o noapte într-o cameră dublă cu mic dejun și vin rosé pentru două persoane - Doar 7 bilete La achiziționarea biletelor, toți cumpărătorii vor primi și un cadou-surpriză din partea Castel MIMI. 8 iunie 2019, 15: 00 - 22:00 Castel MIMI, str. Dacia 1, Bulboaca, Anenii - Noi.


Pub