„John Snow”, internat într-o clinică după încheierea serialului „Game of Thrones”

PE SCURT

Actorul Kit Harington, devenit celebru pentru rolul John Snow din „Game of Thrones”, s-a internat într-o clinică americană în Statele Unite ale Americii din cauza stresului, după încheierea serialului, potrivit BBC.

PE LUNG

Starul din „Game of Thrones” a început tratamentul acum câteva săptămâni, potrivit jurnaliştilor de Page Six.

Reprezentantul lui Kit Harington a declarat pentru Radio 1 Newsbeat că actorul se confruntă cu nişte probleme personale. Într-un interviu recent, Kit Harington a dezvăluit că a avut foarte multe emoţii după încheierea serialului „Game of Thrones”, la care a lucrat opt sezoane.

Ultimul episod al „Game of Thrones” a fost urmărit de aproape 20 milioane de americani. Producţia HBO şi-a doborât propriul record pe Twitter, după ce cel de-al treilea episod din sezonul opt a generat cele mai multe mesaje unice pe platforma de micro-blogging din istoria serialelor de televiziune, potrivit Mashable.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Sursa: Mediafax

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.