/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Ion Dron, acuzații dure la adresa Curții de Apel: „În fiecare dimineață vine lista, cine trebuie să plece acasă din arest și cine nu”

29 mai 2019, ora 17:23

Ion Dron, avocatul lui Andrei Tranga, proprietarul rețelei de restaurante Andy’s Pizza, aflat în arest preventiv, afirmă că deciziile magistraților de la Curtea de Apel Chișinău ar fi influențate din exterior.

„Vreau să vă spun un lucru care se vorbește prin curtea Curții de Apel, se vorbește, și e plauzibil sau nu e plauzibil, rămâne la opinia celor care ne privesc, în fiecare dimineață vine lista, pe masa președinților instanțelor de judecată, cine trebuie să plece acasă din arest și cine nu”, a declarat Ion Dron astăzi, după ședința în dosarul lui Andrei Tranga, care a avut loc azi la Curtea de Apel Chișinău.

La rândul lor, reprezentanții Curții de Apel Chișinău califică declarațiile lui Ion Dron drept niște aberații: „Sun niște declarații fără temei și niște aberații”, au comentat reprezentanții Serviciului de presă al instanței.

Dron a făcut afirmațiile în contextul în care magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au menținut decizia primei instanțe, privind ținerea lui Tranga în arest preventiv 30 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram