image
Sursa foto: bordergov.md

Peste 280 de pachete cu țigări, fără timbru de acciz, descoperite la frontieră de patrupedului Charly

O tentativă de trecere ilegală a produselor de tutungerie peste frontiera de stat a fost contracarată, după ce patrupedul poliției de frontieră a semnalat anumite suspiciuni. Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Criva – Mămăliga.

Pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat mijlocul de transport de model Volkswagen T4, înmatriculat în Republica Moldova.

Microbuzul era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani. Inspectorii dețineau informații precum că autovehiculul a fost anterior implicat în transportarea ilicită de țigări peste frontieră, motiv pentru care a fost luată decizia de a fi verificat cu antrenarea patrupedului Charly, care imediat a semnalizat anumite suspiciuni.

Astfel, în pereții automobilului s-au depistat ascunse circa 280 de pachete cu țigări, fără timbru de acciz. Marfa a fost ridicată și transmisă, conform competențelor, organului vamal, iar unitatea de transport disponibilizată pe teritoriul punctului de trecere până la finisarea cercetărilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: