Fără Vlad Plahotniuc la ziua orașului Nisporeni? Jizdan: „L-am văzut săptămâna trecută. Totul e ok”

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM) și deputatul ales pe circumscripția nr 17, Nisporeni, Vlad Plahotniuc, a lipsit de la concertul organizat de PD de ziua orașului, ce a avut loc duminică, 26 mai. Cert este că Plahotniuc era prezent la majoritatea evenimentelor organizate de democrați la Nisporeni în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Foto: Vasile Bîtca/facebook

Potrivit unei postări pe facebook ai deputatului PD, Vasile Bîtca, pe scena de la Nisporeni, a urcat doar primarul orașului Grigore Robu, președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeș și însuși Bîtca.

„Tradițional, la sfârșitul lunii mai, orașul Nisporeni îmbracă straie de sărbătoare, marcând zilele orașului. Această sărbătoare reprezintă pentru noi, nisporenenii, un moment de bucurie colectivă și are o importanță aparte în viața localității noastre. Cu această ocazie mi-am exprimat întreaga gratitudine tuturor nisporenenilor pentru solidaritatea și susținerea de care dau dovadă, pentru participarea și implicarea la dezvoltarea orașului nostru. I-am îndemnat să fie mai buni, uniți și mândri de Nisporeni pentru a duce faima orașului nostru oriunde nu ar fi”, a scris Bîtca pe facebook.

Vasile Bîtca / Sursa:Vasile Bîtca/facebook
Vasile Bîtca / Sursa:Vasile Bîtca/facebook
Vasile Bîtca / Sursa:Vasile Bîtca/facebook
Vasile Bîtca / Sursa:Vasile Bîtca/facebook

De menționat că Vlad Plahotniuc a dispărut din spațiul public și de mai mult de o lună nu a fost prezent la nici un eveniment. De asemenea, de câteva zile se zvonește că liderul democrat ar avea probleme de sănătate, fapt ce a fost infirmat de către serviciul de presă al PD și deputatul PD, Alexandru Jizdan.

„L-am întâlnit pe liderul partidului săptămâna trecută și era într-o condiție fizică foarte bună și cu o dispoziție la fel. Infirm și eu această informație. Totul e ok”, a declarat ministrul de interne în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.


Pub