Spice Girls, din nou, împreună pe scena! Reacții mixte printre fani!

Spice Girls au dat startul turneului lor de reuniune vineri, printr-un spectacol sustinut in Dublin! Fanii au fost insa dezamagiti, iar asta din cauza sonorizarii care a lasat de dorit!

Foto: agentiadepresamondena.com

Unii dintre spectatori chiar au plecat in timpul spectacolului, asta dupa ce platisera 185 de dolari pe un bilet pentru a le vedea impreuna, pe aceeasi scena, pe Emma Bunton, Geri Horner, Mel B si Mel C.

Alti fani au preferat sa nu lase insa acest detaliu sa le umbreasca bucuria de a le vedea pe Spice Girls cantand hiturile care le-au consacrat.

Se pare ca sistemul de sonorizare de pe stadion au facut ca spectacolul sa nu se poata auzi asa cum ar fi trebuit.

„Ar fi minunat daca cineva ar anunta echipa Spice Girls ca spectatorii nu le pot auzi” sau „Sunetul este atat de rau… dezamagitor” sunt doar cateva dntre reactiile fanilor din mediul online dupa primul spectacol din turneul Spice Girls.

Victoria Beckham a refuzat sa li se alature fostelor sale colege de trupa, insa le-a incurajat pe acestea printr-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

In continuare, fetele de la Spice Girls urmeaza sa concerteze in Manchester (29 mai, 31 mai si 1 iunie), in Coventry (3 si 4 iunie), Sunderland (6 iunie), Edinurgh (8 iunie), Bristol (10 iunie) si Londra (13,14,15 iunie).


Pub