Încă o surpriză: la OrheiLand va fi deschis un orășel auto pentru copii

Un adevărat orășel auto pentru copii, cu trafic rutier, semafoare, stații PECO, parcări și spălătorii este amenajat în cel mai mare parc de distracții din țară, OrheiLand. Micii vizitatori ai parcului se vor bucura de noua surpriză începând cu 2 iunie, la o zi după ce va avea loc și marea deschidere a centrului distractiv pentru noul sezon estival.

Foto: la OrheiLand va fi deschis un orășel auto pentru copii

Orășelul auto amenajat la OrheiLand va fi dotat cu zeci de mașinuțe și biciclete, destinat picilor între 3 și 5 ani, care vor încerca ce înseamnă șofatul în condiții identice celor din viața reală. Aici, micii vizitatori vor putea explora tot ce ține de domeniul auto.

În acest sens, în orășelul auto vor fi improvizate mai multe străzi cu semafoare, un post de poliție, dar și magazine auto. La fel, copiii vor putea beneficia de serviciile unei spălătorii auto, își vor putea alimenta mașinuțele la stațiile PECO și vor putea învăța regulile de circulație rutieră. Astfel, pe lângă distracție, picii vor primi și importante lecții de atenție, și vor învăța regulile de circulație în trafic.

la OrheiLand va fi deschis un orășel auto pentru copii / Sursa:OrheiLand
la OrheiLand va fi deschis un orășel auto pentru copii / Sursa:OrheiLand

În orășelul auto vor exista și piste pentru bicicliști, amenajate după toate regulile rutiere.

Aceasta nu este însă singura surpriză pentru copii. La OrheiLand va fi amenajat și un orășel special, cu o varietate largă de distracții și ocupații, precum o adevărată școală de meserii, în care cei mici vor avea posibilitatea de a profesa diferite îndeletniciri.

Administrația parcului a pregătit surprize și pentru cei mari, astfel încât autoritățile locale dau asigurări că vizitatorii care vor fi prezenți la redeschiderea OrheiLand-ului din 1 iunie, de Ziua Copiilor, vor fi încântați.

Atracția de bază va fi un roller coaster de tip american. Lucrările de montare sunt gestionate de specialiștii din Italia.

Roller coaster-ul este o premieră absolută nu doar pentru Republica Moldova, dar și pentru țările vecine. Acesta va avea înălțimea unui bloc cu cinci etaje.

În acest sezon, la OrheiLand va fi amenajată și o nouă zonă acvatică, cu noi distracții, precum tobogane moderne, inclusiv pentru amatorii de senzații tari. La fel, aici va fi amplasat și un bazin, iar plaja lacului va fi extinsă.


Pub