(video) Anticorupție: Gheorghe Cavcaliuc și familia sa, sub protecție specială și pază de stat, după ce ar fi fost amenințați cu moartea

Gheorghe Cavcaliuc, șeful-adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), și familia sa se află sub protecție specială din partea statului în regim non-stop, după ce ar fi fost amenințați cu moartea, scrie anticorupție.md.

Foto: Cavcaliuc

Colonelul Cavcaliuc a declarat pentru anticorupție.md că atât el cât și membrii familiei sale au fost amenințați cu moartea în repetate rânduri și s-ar afla în pericol. Șeful de la poliție a refuzat să comunice cine și din ce motive îl amenință, dar a precizat că au fost intentate mai multe dosare penale.

”Dacă doriți să vi se confirme, adresați-vă la Procuratura Generală și la Direcția pentru protecția martorilor. Eu nu pot să ofer detalii, este vorba despre securitatea mea și a familiei mele”, a punctat Cavcaliuc.

Cu două săptămâni în urmă, Gheorghe Cavcaliuc a declarat în cadrul unei emisiuni de postul de televiziune TV8 că a descoperit ”niște grupări criminale internaționale cu activități criminale fără precedent în Moldova și în multe țări din UE”. După aceste declarații, el ar fi fost amenințat cu moartea. Șeful –adjunct al IGP a mai declarat că este vorba de riscurile meseriei și nu va ceda presiunilor.


Pub