10:30:20 20.04.2024
Stiri

Fost deputat: „Pe cine a BIRUIT Năstase acasă, de umblă după Dodon să facă alianță de guvernare?”

Politică 28.05.2019 17:30 Vizualizări1190 Autor: Ziarul National
Fost deputat: „Pe cine a BIRUIT Năstase acasă, de umblă după Dodon să facă alianță de guvernare?”


Fostul deputat Ștefan Secăreanu l-a criticat dur pe Andrei Năstase pentru faptul că și-a adjudecat merite pentru victoria partidelor de dreapta din România, în speță PNL, la alegerile europarlamentare de duminica trecută.

„A. Năstase, învingătorul din Europa! Este cineva care-ar fi în stare să-l oprească pe Năstase din euforia care-a dat peste el de ieri și din care, se pare, omul nu mai are scăpare? „Împreună am învins din nou. Am învins în Europa, am învins în România, dar poate cea mai importantă victorie e cea de ACASĂ!”, strigă ăsta neîntrebat de nimeni. Știe cineva cumva pe cine sau ce a învins „p… satului” în Europa? Sau în România?”, se întreabă Secăreanu într-o postare pe Facebook.

„A mers cumva el acolo la vreo întrecere sportivă, s-a trântit cu cineva? Sau a participat el cumva în alegerile de duminică pe vreo listă electorală de peste Prut sau din celelalte țări UE (omul confundă Europa cu UE și invers)? Dar mai știe cineva cumva care este victoria lui „cea de Acasă”? Pe cine a biruit Năstase acasă de umblă după Dodon să facă alianță de guvernare?

În definitiv, cine poate să ne explice în ce constau victoriile „p… satului” din Europa, din România și „de-acasă”? Să înțelegem și noi de ce nu-i tace gura omului!”, a conchis acesta.

De menționat că astăzi Andrei Năstase a mai postat pe Facebook un mesaj asemănător celui care a stârnit furia lui Secăreanu. „Victoria noastră din europarlamentare înseamnă enorm, e una esențială pentru viitorul nostru senin, aşa încât a ne opri la nume concrete de oameni pare neserios. În cazul de față, deloc. Omul sfințește locul. Felicitări, Petras Austrevichius. Felicitări popoarelor noastre pentru prezența în Parlamentul European a unui adevărat luptător pentru dreptate”, a scris Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md