16:51:24 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Ultimatumul lui Filip pentru firma care repară traseul Chișinău – Ungheni: „Ajunge, asta deja e bătaie de joc. Trei ani de când trebuiau finalizate lucrările”

Economie 28.05.2019 19:20 Vizualizări5555 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ultimatumul lui Filip pentru firma care repară traseul Chișinău – Ungheni: „Ajunge, asta deja e bătaie de joc. Trei ani de când trebuiau finalizate lucrările”


Premierul Pavel Filip, care a inspectat astăzi lucrările de reparație a traseului Chișinău – Ungheni, vrea să afle exact când vor fi finalizate lucrările. Acesta a menționat că traseul respectiv urma să fie dat în exploatare încă acum trei ani, însă lucrările nu sunt finalizate nici astăzi și nimeni nu știe când totul va fi gata.

„Am dat termen două zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen.

Noi nu trebuie să așteptăm, dar trebuie să evaluăm situația așa cum este. Și trebuie să punem punctul pe ,,i”. Sau continuăm, dar atunci dvs. trebuie să demonstrați că puteți, să vă plătiți toate datoriile și să demonstrați că puteți lucra. Dacă nu, atunci trebuie să recunoașteți deschis că nu aveți posibilități să faceți asta. Dar nu trebuie să ne batem joc de oameni. Cu dvs. sau fără dvs., acest drum va fi finalizat. Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu îi interesează că această firmă plătește din 2016 penalități de 360 de mii de euro (din peste 5 milioane de euro calculate), oamenii vor să meargă pe drum de calitate.

Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții”, a menționat Filip.

Valoarea lucrărilor pentru drumul național Chișinău-Ungheni-Sculeni se estimează la peste 55 milioane de euro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md