Eugen Tomac, după ce el și Traian Băsescu au devenit europarlamentari: Le mulțumim tuturor cetățenilor români din Republica Moldova

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, și fostul președinte al României, Traian Băsescu, au devenit europarlamentari. Cel puțin așa arată primele rezultate de la alegerile din 26 mai.

Foto: UNIMEDIA

„Le mulțumim tuturor cetățenilor români din R. Moldova pentru încrederea acordată din nou echipei Partidului Mișcarea Populară. Îi asigurăm că vom respecta votul primit și vom lupta mai departe pentru Unirea R. Moldova cu România. Este singura soluție pentru a oferi românilor de peste Prut viitorul european pe care îl merită. Am spus dintotdeauna, locul Republicii Moldova este, împreună cu România, în Uniunea Europeană.

Prin prezența masivă la vot, românii din R. Moldova au demonstrat din nou, dacă mai era nevoie, că își doresc și sunt dispuși să lupte pentru un viitor comun, pentru un destin european. PMP a dovedit încă o dată că este un partid de care trebuie să se ţină cont, revalidându-se electoral în ciuda tuturor eforturilor disperate ale unora de a ne descuraja. Rămâne cum am stabilit. Continuăm împreună. Luptăm pentru a fi Uniți în Europa!”, a declarat Tomac pentru UNIMEDIA.

În Republica Moldova, pentru Partidului Mişcarea Populară, au votat în jur de 11 mii de cetățeni.

După procesarea a 97% din voturi, PMP a acumulat – 489014 (5.66%), clasându-se pe locul 5.


Pub