Ultima oră: FCA a propus Renault să formeze al treilea cel mai mare grup auto din lume! Reacţia francezilor

Conducerea concernului FIAT Chrysler Automobiles a propus în mod oficial grupului Renault un parteneriat sub forma unei fuzionări. O scrisoare care cuprinde oferta, dar şi ce s-ar putea de câştigat în perspectivă pe seama unei astfel de afaceri, a fost expediată companiei franceze astăzi.

Foto: autoblog.md

În acest context, ţinem să amintim că nu este pentru prima dată când auzim despre o posibilă coagulare dorită de FCA cu un alt gigant auto. Aproape toţi producătorii mari de automobile au fost luaţi în considerare ca potenţiali parteneri, însă de această dată se pare că se apropie semnarea unui acord definitoriu.

În această dimineaţă grupul Renault a confirmat printr-un comunicat de presă că a primit scrisoarea, iar Consiliul de Administrație al Renault deja s-a întâlnit pentru a discuta pe marginea acestui subiect. În cadrul dialogului dintre managerii de top s-a decis să nu se grăbească lucrurile şi în această după amiază a mai fost lansat un comunicat în care se spun următoarele. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub