Deputat din partea PSD: Medicii să dea salariile înapoi sau să plece din țară

Deputatul Cătălin Rădulescu a ajuns la sediul PSD şi a spus despre sentinţa lui Dragnea că “a fost o execuţie ca în stilul anilor ’50”, scrie stirileprotv.ro.

Foto: Pro tv

“Nu am văzut niciun fel de justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm toţi din ţară”.

Cătălin Rădulescu: ”De azi daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi”

Despre Dragnea, deputatul a spus: ”Îi suntem alături, să fie tare acolo unde e. Dacă putem să îl vizităm, o să îl vizităm”, a spus Rădulescu, care a afirmat că Viorica Dăncilă va prelua interimat conducerea partidului. “De azi daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi”, a mai spus Rădulescu.

Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi24.


Pub