(foto) Componente şi accesorii M Performance Parts sunt deja gata pentru noul BMW Seria 1

Cu suspensia sa modernă, tehnologiile inovatoare și motoarele puternice, noul BMW Seria 1 prezentat în această dimineaţă stabilește un nou indice de referință în clasa premium compactă în ceea ce privește dinamica condusului. Ca atare, caracterul distinctiv și agilitatea remarcabilă a celei de-a treia generații de motoare asigură o experiență de conducere sportivă inconfundabilă.

Foto: autoblog.md

Cu toate acestea, acest lucru poate fi intensificat și mai mult: imediat după lansarea pe piață a noului BMW Seria 1, dar tot astăzi prezentată, va fi disponibilă o gamă extinsă de componente exclusive M Performance Parts, care permit ca aspectul sportiv și potențialul dinamic al noului BMW să primească un impuls suplimentar la capitolele look şi performanţe. Așa cum este obişnuit pentru marca bavareză, toate componentele sunt armonizate între ele și cu caracterul specific al noului model.

În plus față de îmbunătățirea aspectului sportiv, în particular a prezenţei dinamice de la exterior, noile componente îndeplinesc, de asemenea, cerințe funcționale în ceea ce privește construcția ușoară și aerodinamica. Acest lucru se datorează inclusiv experienţei pe care o are BMW M GmbH în curse. Află mai multe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD


Pub