Glumele cu Dragnea care îți arată cum sărbătorește internetul condamnarea cu executare

Procesul în dosarul angajărilor fictive a ajuns la final. Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, scrie playtech.ro.

Vestea decisivă a venit la doar o zi după ce PSD și Liviu Dragnea au pierdut alegerile europarlamentare. Magistrații de la ÎCCJ au pronunțat luni, 27 mai, sentința definitivă în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive.

Foto: Pagini Romanesti

Internetul a reacționat la această veste și era obligatoriu să adunăm cele mai bune glume într-un singur loc. Sigur am ratat câteva și sigur vor mai veni, dar acestea au fost date rapid, în primă oră după sentință.

Magistrații au publicat și hotărârea luată în ședința de luni, 27 mai, în urma căreia Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare.

Hotărârea: Menţine celelalte dispoziţii ale sentinței atacate care nu contravin prezentei decizii penale. Respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. Cheltuielile judiciare determinate de soluţionarea apelurilor rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorilor din oficiu desemnaţi pentru apelanta inculpată Miloş (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) Rodica şi intimata inculpată Stoica Anisa Niculina, în sumă de câte 1253 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiţiei. Onorariul parţial cuvenit apărătorilor din oficiu desemnaţi pentru apelanţii inculpaţi Şefu Olguţa, Marica Valentina Mirela, Balaban Constantin Claudiu, Gheorghe Nicuşor, Botorogeanu Adriana, Marineci Ionel, Alesu Floarea şi Dragnea Nicolae Liviu şi pentru intimata inculpată Prodana (fostă Dragnea) Bombonica, în sumă de câte 313 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiţiei.

Imediat după ce magistrații s-au pronunțat în acest proces, a fost lansat și site-ul edragneainpuscarie.ro. Simplu și la obiect. Cred că poți bănui răspunsul.

Fără alte amânări, să trecem la cele mai tari glume, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro
Liviu Dragnea / Sursa:playtech.ro


Pub