A fost împușcat la magazin
Social 27 mai 2019, 19:54 | 939

Un bărbat de 39 de ani a murit după ce un tânăr de 23 de ani l-a împușcat în piept. Nenorocirea a avut loc în oraşul Nisporeni. Detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, făptașul a mers la magazinul din preajma casei sale. Acolo, între el și victimă s-ar fi iscat un conflict. Tânărul a scos un pistol, pe care îl deține legal, și a tras de trei ori. Victima a fost transportată la spital, însă din cauza rănilor, nu a mai putut fi salvat. Poliția a inițiat o cauză penală. Atacatorul a fost reținut pentru 72 de ore.

O nenorocire a avut loc în satul Chirsova, raionul Comrat. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost lovit mortal de o ambulanță. Accidentul s-a produs în seara zilei de 25 mai. Potrivit poliției, la volan se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani, care nu ar fi observat victima. Echipa de medici aflată la fața locului a încercat să-i acorde primul ajutor, însă pe drum spre spital, omul a decedat. Șoferul ambulanței riscă până la șapte ani de închisoare.

În aceeași zi, o femeie în vârstă de 90 de ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din orașul Bălți. Un trecător a chemat imediat poliția, care a constatat că bătrâna se afla singură acasă, iar ușa apartamentului era încuiată. Deocamdată, nu se cunoaște din ce motiv femeia ar fi recurs la un asemenea gest. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie