/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ O fetiță de doi ani a căzut într-un WC din curtea unei gospodării din Chișinău

missing
27 mai 2019, ora 16:59

O copilă de doi ani a căzut ieri în WC-ul din curtea unei case la sol de pe strada Pădurii din sectorul Botanica al capitalei. Fetița a căzut la o adâncime de patru metri.

Pentru a scoate copila din WC a fost nevoită intervenția salvatorilor. Aceștia au fost alertați la ora 13.02.

„La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori care în mai puţin de 15 minute a reuşit să scoată copilul. Pompierii au făcut tot posibilul ca micuţa să fie extrasă în siguranţă, iar în câteva minute aceasta a fost predată echipajului medical ajuns la faţa locului. În urma incidentului copilul nu a avut de suferit”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă îndemnă oamenii să monitorizeze minorii şi să nu le permită copiilor jocul în locuri nesigure. În situaţii de risc persoanele pot apela Serviciul 112 pentru ca echipele de urgenţă să poată oferi ajutor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram