/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vlad Plahotniuc a lipsit ieri de la ziua orașului Nisporeni? La concertul organizat de PD a fost un alt deputat democrat

missing
27 mai 2019, ora 18:48

Liderul Partidului Democrat (PD) ar fi lipsit de la concertul organizat de PD ieri, la Nisporeni, când a fost sărbătorită ziua orașului. Din imaginile de la eveniment, apărute pe rețelele de socializare, vedem că pe scenă a urcat doar deputatul democrat Vasile Bîtca.

Plahotniuc, ales deputat pe circumscripția din Nisporeni, era prezent la majoritatea evenimentelor organizate de democrați în acest oraș, înainte de alegerile parlamentare din 24 februarie, în special perioada electorală.

L-am contactat pe Vasile Bîtcă pentru a-l întreba dacă a fost sau nu președintele partidului Vlad Plahotniuc ieri la evenimentul de la Nisporeni, dar acesta ne-a închis telefonul imediat ce ne-am prezentat și i-am adresat întrebarea. Când l-am sunat a doua oară, deputatul ne-a închis telefonul.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi informații la acest subiect.

Săptămâna trecută presa a scris că Vlad Plahotniuc s-ar fi îmbolnăvit, de aceea nu ar apărea în public deja mai mult de o lună. În replică, purtătorul de cuvânt al democraților Vitalie Gamurari a spus atunci că acestea sunt doar niște minciuni și că președintele PD „se află în formă maximă”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram