/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dăncilă îi spune lui Iohannis să-și pună pofta-n cui, fiindcă ea nu va demisiona. Cum comentează rezultatele PSD-ului la europarlamentare

missing
27 mai 2019, ora 20:19

Prim-ministra României, Viorica Dăncilă, care este și preşedintă interimară a Partidului Social Democrat (PSD), spune că nu are de gând să demisioneze, după ce acest lucru i-a fost cerut de președintele român Klaus Iohannis

„Vreau să asigur că nu-mi voi da demisia indiferent de solicitările unora sau altora. Voi respecta decizia luată în Parlament în urma unei moţiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă, dar asta nu înseamnă că dacă cineva îmi cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil, pentru că avem o guvernare responsabilă. Ne dăm seama că este importantă stabilitatea ţării, este important că încă deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului UE”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.ro.

Cât despre rezultatele proaste obținute de PSD la europarlamentare, Dăncilă spune că partidul va face o analiză pentru a vedea unde a greşit.

„Vom veni cu soluţii astfel încât să recâştigăm electoratul, să luăm cele mai bune măsuri şi cred că una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare. Asigur toţi primarii că vom continua programele pe care le-am început, vom continua acordarea fondurilor guvernamentale atât pe PNDL1, cât şi pe PNDL2, dar şi pe Fondul de Dezvoltare şi Investiţii”, a precizat Dăncilă, potrivit sursei citate.

PSD a luat preliminar circa 23 % din voturile alegătorilor la europarlamentare sau cu aproximativ 3% mai puțin decât PNL, partid aflat în opoziție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram