image
Sursa foto: Facebook/Adrian Dupu

Candidat PNL la europarlamentare: Oamenii sunt aduși organizat la vot de partenerii PSD; Alții sunt intimidați pentru Leancă

Tentativele de fraudare în Republica Moldova sunt foarte multe. Oamenii sunt aduși organizat la vot de către PSD și partenerii lor. De asemenea, oamenii ne semnalează că de la locul de muncă îi obligă să iasă la vot pentru Iurie Leancă și ProRomânia.

Sunt declarațiile președintelui Partidului Naţional Liberal (PNL) Moldova, Adrian Dupu.

„Se fac liste, se intimidează oamenii, se încearcă mituirea lor. Avem poze, avem video și sesizăm organele abilitate”, a menționat Adrian Dupu.

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare a îndemnat cetățenii din RM care au cetățenia României să meargă la vot.

„Să dea dovadă că au o voce care trebuie auzită la Bruxelles, care trebuie auzită în România, să dea dovadă de responsabilitate, să dea dovadă că le pasă de viitorul acestei țări”, a menționat acesta.

„Vreau totodată să fac un apel, pentru că am înțeles că sunt autocare pregătite să ducă lumea forțat la vot. Vreau să fac un apel și să le spun oamenilor: nu vă lăsați păcăliți. Puteți să vă urcați în aceste autocare, dar în secția de vot numai dvs. vă vedeți și Dumnezeu vă vede. Votați așa cum vă dictează inima. Haideți să le dăm o palmă celor care cred că pot să vă fure votul, celor care cred că pot să vă manipuleze. Am încredere că ziua de astăzi va reprezenta începutul schimbării pentru cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului. Vă rog, ieșiți la vot să votăm pentru schimbare, să votăm pentru a aduce Basarabia alături de România, în primul rând”, a mai spus președintele PNL Moldova.

Precizăm că, potrivit Ziarului de Gardă, Partidul Șor ar împărți cadouri electorale la Institutul Muncii. Totodată, formațiunea politică îndeamnă oamenii să voteze pentru Partidul Social Democrat din România, condus de Liviu Dragnea. Cei din Partidul Șor au negat informațiile.

Iurie Leancă nu a comentat deocamdată declarațiile lui Adrian Dupu. Precizăm că acesta candidează pe lista partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: