O moldoveancă a moștenit 3 milioane de euro de la italianul de care a avut grijă

O femeie din Republica Moldova a moștenit 3 milioane de euro după decesului bătrânului de care a avut grijă mai mulți ani.

Foto: UNIMEDIA

Vincenzo Risatti, dintr-o localitate din provincia Brescia, a murit la 92 de ani și, deși mai avea rude în viață, i-a lăsat prin testament toată averea Raisei Rusu, o femeie de 57 de ani, din Republica Moldova, relatează a Giornale di Brescia, citat de stirileprotv.ro.

După citirea testamentului, rudele bărbatului decedat au luat foc și au acuzat-o pe Raisa Rusu și pe fiul ei, Daniel, că l-au înșelat pe Vicenzo.

Rudele au depus în instanță contestații în care au afirmat că cei doi au profitat de instabilitatea mintală a bătrânului care le-a dat din timpul vieții, în numerar, 250.000 de euro, ca apoi să îi facă proprietari pe toată averea lui, estimată la 3 milioane de euro.

Săptămâna aceasta, Raisa și fiul său au fost recunoscuți ca fiind moștenitorii legali, după ce avocații au demonstrat la proces prin mărturia notarului care a redactat testamentul bătrânului că acesta era perfect lucid atunci când a luat decizia de a-i lăsa Raisei averea.


Pub