Anunţul lui Liviu Dragnea, după anunțarea rezultatelor exit-poll: „Îi solicit doamnei Dăncilă nu care cumva să îşi depună mandatul, să ducă la capăt programul PSD”

Liderul PSD a făcut duminică seară declaraţii, după ce au fost anunţate rezultatele obţinute de social-democraţi, scrie stirileprotv.ro.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Principalele declaraţii ale lui Liviu Dragnea

- le mulţumesc românilor care au votat cu PSD

- votul de azi - vorvim despre exit-poll-uri - nu bucură PSD. Trebuie făcute analize în partid. Un coleg de-al meu a făcut o propunere. Eu în viaţă mi-am asumat şi ce am făcut şi ce nu am făcut. Eu nu îmi asum nici pe Facebook, nici ascuns în vreo ţară, ci în CEX

- eu am votat la referendum. Am spus că nu sunt împotriva referendumului. Întrebările au fost făcute prost. În societatea românească nu a existat vreo dispută pe lupta împotriva corupţiei

- eu nu am spus că vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României. Eu cred că PSD foarte curând trebuie să-şi desemneze un potenţial curând. ALDE îl susine pe domnul Tăriceanu, trebuie văzut care are cele mai mari şanse să îl dea jos pe Iohannis. Cred că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu-Tăriceanu, nu ştiu dacă Gabi mai vrea. O să organizăm spre sfârşitul lunii iunea un congres pentru stabilirea candidatului.

- îi solicit doamnei Dăncilă nu care cumva să îşi depună mandatul, să ducă la capăt programul PSD

- vina mea e că am acceptat să fiu preşedintele partidului în 2015

- nu ştiu dacă au fost lideri PSD care au trădat

- nu am niciun bagaj făcut. Nu plec nicăieri, eu îmi asum

- votul românilor a fost pentru europarlamentare. De ce să plece Guvernul, că aşa vrea Iohannis?

Oprişan a cerut demisia lui Dragnea

Potrivit rezultatelor exit-poll, PSD a obţinut la alegerile europarlamentare doar 25,8% la europarlamentare, la fel ca PNL

Marţi, Liviu Dragnea a declarat că va anunța oficial cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din acest an chiar în seara alegerilor din 26 mai.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, i-a cerut demisia șefului PSD Liviu Dragnea, chiar înainte de rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și referendum, de pe 26 mai.

Anunțul făcut de Marian Oprișan a fost făcut duminică seara, cu puțin timp înainte de a fi făcute publice rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și la referendumul pe justiție.


Pub