/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Secțiile de votare s-au închis, dar sute de oameni nu au reușit să voteze. „Nu au renunțat până în ultimul minut”

missing
26 mai 2019, ora 22:09

Circa 200 de persoane nu au reușit să voteze la secția de votare nr. 263 de la Bardar deschisă pentru alegerile în Parlamentul European. Oamenii s-au îmbulzit la ușă ca să ceară explicații și s-au arătat nemulțumiți că nu au reușit să voteze.

Unii au așteptat mai mult de o oră și jumătate pentru a-și da votul, alții au mers la mai multe secții de votare, dar fără succes.

„Am stat la coadă de la 19:30 și nu am mai reușit să votăm. La fel și alți 200 de oameni care nu au renunțat și qu stat până în ultimul minut la Bardar. La fel cum au fost privați de a-și exercita alți zeci de mii de români din lumea întreagă. Am încercat de pe la 18:00 să votăm la câteva secții din Chișinău”.

Bătaia de joc continuă! Am stat la coadă de la 19:30 și nu am mai reușit să votăm. La fel și alți 200 de oameni care nu au renunțat și qu stat până în ultimul minut la Bardar. La fel cum au fost privați de a-și exercita alți zeci de mii de români din lumea întreagă. Am încercat de pe la 18:00 să votăm la câteva secții din Chișinău. Iată un articole scris acul 5 ani, la fel de actual și astăzi. https://ionleascenco.wordpress.com/2014/11/02/bataia-de-joc-de-la-prezidentiale/

Gepostet von Ion Leașcenco am Sonntag, 26. Mai 2019

Și la secțiile decschise la Liceul „Gheorghe Asachi”, la Universitatea de Stat, la secția din Ialoveni și alte secții s-au format cozi mari de alegători.

Foto: unimedia.info

Amintim că patru formațiuni politice și șeful unui birou electoral deschis în Italia au solicitat prelungirea programului pentru secțiile de votare din străinătate, inclusiv din Republica Moldova unde s-au format cozi, însă Biroul Electoral Central al României a refuzat această cerere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram