image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură încearcă Juventus: După Ronaldo, campioana Italiei vrea un nou nume mare de la Real

Real Madrid poate primi o lovitură devastatatoare în aceată vară. După ce anul trecut, Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, un alt nume greu poate părăsi Realul. Este vorba chiar de căpitanul echipei, Sergio Ramos.

În utlimele zile, Ramos s-a gândit serios la viitorul său. Imediat, Manchester United, PSG și Liverpool și-au manifestat interesul de a intra în negocieri pentru Sergio Ramos. Cei de la AS susțin că pentru Sergio Ramos există interes din China, dar și de la Juventus, acolo unde s-ar putea întâlni cu Cristiano Ronaldo.

Sergio Ramos are o clauză de reziliere de 800 de milioane de euro. Sergio Ramos a fost cumpărat în 2005 de la Sevilla, pentru suma de 27 de milioane de euro. În tricoul Realului, acesta a câştigat nu mai puţin de 20 de trofee. Cele mai importante fiind cele ale Ligii Campionilor, în număr de 4 (2014, 2016, 2017, 2018).

Potrivit sursei citate, discuțiile care au avut loc în vestiar după ce deținătoarea trofeului Champions League, Real Madrid, a fost eliminată de Ajax în optimi, au zguduit relația dintre jucător și club, care s-a răcit mult, cu toate că, atât clubul, cât și fundașul nu au lăsat să se înțeleagă așa ceva, iar evenimenul eliminării a fost lăsat cumva în trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: