image
Sursa foto: vertizontal.ro

PNL împlinește 144 de ani; Năstase: Am încredere în această echipă profesionistă și integră, în frunte cu Ludovic Orban

Copreședintele blocului ACUM Platformai DA și PAS, Andrei Năstase, a adresat un mesaj de felicitare Partidului Național Liberal din România care aniversează azi 144 de ani de la înființare.

„Azi, prietenii și colegii noștri, liberalii, marchează cea de-a 144-a aniversare a celui mai titrat, mai drept și mai demn partid din România, Partidul National Liberal. De la Ion C. Brătianu, Dumitru Brătianu, Ion Câmpineanu, Ion Ghica, Alexandru G. Golescu, Mihail Kogălniceanu, Alexandru Lupescu, Pache Protopopescu, C. A. Rosetti, Dimitrie A. Sturdza și până la oamenii politici ai timpurilor noastre această formațiune a pledat încontinuu pentru democrație, prosperitate, reforme și libertate! PNL este, așadar, istorie, prezent și, mai ales, viitor! Mărturisesc că am toată încrederea în această echipă consolidată, profesionistă și integră în frunte cu Președintele Ludovic Orban”, a menționat Andrei Năstase.

Totodată, președintele Paltformei DA și-a reiterat îndemnul către cetățenii români din Republica Moldova să-și dea votul pentru PNL la alegerile europarlamentare de duminică și să bifeze „da” la referendumul inițiat de președintele român Klaus Iohannis.

„Și pentru că alegerile europarlamentare din 26 mai și referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis împotriva corupției și corupților vizează viitorul nostru comun, oriunde ne-am afla, îmi îndemn frații din Republica Moldova, pe cei de Acasă și din Diasporă, pe 26 mai, Duminică, având pașapoartele sau buletinele românești valabile să mergem la vot, să spunem cu toții DA pentru PNL și DA - pentru dreptate și o justiție corectă. La mulți ani, prieteni de nădejde! La mulți ani și Victorie, PNL!”, a fost mesajul lui Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: