Reacția PD-ului la contra-protestul de ieri din fața Guvernului

„La contra-protestul de ieri au participat membri ai Partidului Democrat, dar asta nu înseamnă că manifestarea a fost organizat de PD”, cel puțin asta spune purtătorul de cuvânt a Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

Foto: UNIMEDIA

Contactat telefonic, Gămurari a mai adăugat că „Printre cei prezenți puteau fi reprezentanți ai diferitor partite din Republica Moldova, inclusiv poate este cineva care face parte din PD. Putea fi, eu nu neg faptul, ca persoană fizică fiecare are dreptul să se expună și are dreptul să facă ce dorește”.

UNIMEDIA amintește că mai multe persoane din partea Partidului Democrat au participat la contra-protestul de ieri din fața Guvernului. Printre ei s-au numărat tineri din cadrul Organizației de Tineret a PD-ului, fostul deputat PD, Constantin Țuțu și democratul Ion Munteanu.

Zeci de tineri dubioși și cu fețele acoperite au apărut în fața Guvernului și strigau în gura mare cuvinte necenzurate. Din cele văzute, forțele de ordine îi escortează, însă fără să intervină. După aproape o oră, ei au mers în coloană spre Monumentul lui Ștefan cel Mare.


Pub