(video) Premieră: Noul Skoda Superb Scout – prima versiune de acest gen pentru Superb Combi

La fel acum câteva ore, dar într-un pavilion aparte, pe lângă familia actualizată Superb şi noul CITIGOe iV, Skoda a prezentat modelul actualizat Superb Combi în premieră în versiune Scout!

Este pentru prima dată când marca a decis lansarea unei astfel de variaţii adaptate pentru ieşiri în off-road pentru modelul său flagship.

Foto: autoblog.md

Prin lansarea modelului Skoda Superb Scout, brandul ceh îşi adaugă modelul său de top la gama sa de mașini pregătite pentru escaladări în off-road. Acesta combină cantitatea generoasă de spațiu oferită de un Superb Combi cu virtuțile și flerul unui vehicul aventurier în off-road, în timp ce lungimea și lățimea rămân aceleași.

Noul Skoda Superb Scout se oferă standard cu sistem de tracţiune integrală şi un pachet Rough-Road care oferă protecţie şasiului şi motorului dedesubt, dar şi ridică garda la sol a maşinii cu 15 mm. La toate acestea se adaugă un mod Off-Road în sistemul Driving Mode Select. Un set de amortizoare adaptive sunt disponibile ca opţiune. Află mai multe din articolul complet publicat pe AutoBlog.MD


Pub