Cunoaște speakerii din Londra și Chișinău, care vor vorbi la Tech Flow

Pe 30 mai, la Chișinău are loc cea de-a doua conferință marca TECH FLOW, organizată de compania Endava. Subiectul care reuneste comunitatea IT din Moldova anul acesta este: „Demystifying DevOps”.

De ce DevOps?

Popularitatea ‘culturii’ DevOps este în continuă creștere, conform unui studiu recent realizat de Suse - 86% din liderii IT văd DevOps-ul ca parte din viitoarea lor strategia de IT, iar 77% chiar planifică să incorporeze metodologia DevOps în companie.

Foto: Tech Flow

Experții subliniază mai multe avantaje în adoptarea metodologiei DevOps în cadrul companiilor IT. Cu un set robust de tool-uri in activ, DevOps transforma și structura organizațională: se creează echipe cu tehnologii si roluri mixte, astfel dezvoltarea este mai dinamică, testarea mai rapidă, iar reacția clientului vine imediat. Membrii echipelor și companiilor care practică DevOps devin mai productivi, iar pasiunea pentru a învăța, a aplica tehnologii noi și interesante aduce plus valoare muncii lor și le oferă satisfacție de la lucrul pe care îl fac.

Speakerii TECH FLOW

În cadrul evenimentului TECH FLOW Demystifying DevOps vor vorbi 3 speakeri cu o vastă experiență în domeniu și cu un rol important în dezvoltarea internațională a Endava.

Eoin Woods / Sursa:Endava

Eoin Woods, ghidează dezvoltarea capacității de livrare tehnică a companiei. Înainte de a se alătura echipei Endava, Eoin a petrecut 10 ani în industria de producere a sistemelor informatice. Este un autor cunoscut de cărți de specialitate, publicat și citit în zeci de țări, este co-autorul cărții "Software Systems Architecture", publicată de Addison-Wesley, și a fost apreciat cu premiul 2018 Linda N. Northrup pentru Software Architecture.

Eoin ajuta clientii Endava din industriile de top sa isi defineasca strategia de implementare a sistemelor IT, si sa creeze un mix corect de tool-uri si tehnologii de ultima ora dar si sa implementeze procese care vor transforma pozitiv si eficient dinamica de dezvoltare a acestora.

Eoin este invitat des pentru a ține discursuri la conferințele internaționale din domeniu.

Eoin Woods / Sursa:Endava

La TECH FLOW, Eoin Woods va vorbi despre, “DevOps behind the tools”.

Cu toate că mulți practică DevOps, fiecare are în vedere ceva diferit atunci când spune asta.

La Endava s-a discutat mult despre diferența dintre tool-urile care sunt utile în a obține modul de lucru DevOps și actualul proces de lucrul într-un stil Devops. Din acest motiv, Eoin le-a definit pe cele două separat și, alături de colegii săi, s-a gândit foarte mult asupra la ce înseamnă DevOps pentru Endava și pentru clienții săi. În această prezentare Eoin Woods va explica concluziile sale și va descrie procesul, în care s-a angajat Endava pentru a crea o cultura in stil DevOps în cadrul companiei.

Edward Butler / Sursa:Endava

Cu 20 de ani de experiență în domeniul tehnologiilor informaționale, Edward Butler este una din cele mai respectate voci în DevOps, Applications Management și Securitate. Domeniul său de expertiză include Project Management de sisteme informatice, Business Analiză și Cloud Computing. În prezent, Edward lucrează cu mari întreprinderi internaționale și le ajută să implementeze Continuous Delivery prin noi metode de lucru și soluții tehnice.

Edward e pasionat de partea ‘umană’ a Tehnologiilor Informaționale și, lucrând alături de colegii săi din toate disciplinele IT, speră să învețe lucruri noi. Pe lângă toate, Edward e și un snowboard-ist foarte priceput și un muzician talentat.

Edward Butler / Sursa:Endava

La TECH FLOW, Edward va aborda tema: Does change mean downtime?

Acest subiect isi propune sa sustina ideea ca o simpla automatizare poate elimina riscurile asociate cu lansarea aplicatiilor. Vom descoperi practicile Continuous Delivery si cum” acestea impacteaza dinamica companiilor.

Andrei Moraru / Sursa:Endava

Andrei Moraru și-a început călătoria în IT acum un deceniu și nu are de gând să o încheie curând. De la începutul carierei a avut mai multe funcții în domeniul ingineriei de sisteme IT, iar acum se concentrează pe suportul clienților în planificarea procesului de lansare a aplicațiilor pe cloud. După Andrei, tehnologiile informaționale sunt mai ușor de adoptat, decât de înțeles. De mai mult de 10 ani, Andrei studiază încontinuu tehnologiile informaționale și ajută clienții Endava cu soluții pentru virtualizare, tehnologii publice pe cloud și automatizare.

Subiectul lui Andrei Moraru la conferință este: Azure DevOps - the curious case of Azure Resource Manager (ARM) templates

Când ai nevoie de o cale de a lansa coduri-sursă pe cloud-ul Azure, atunci șabloanele Azure Resource Manager (ARM) sunt o soluție simplă și rapidă pentru acțiuni repetate.

În timpul prezentării sale Andrei va împărtăși conceptele de bază a șabloanelor și va explica cum acestea pot fi create. În plus, va fi și un exercițiu practic, în care cei prezenți vor putea practica și testa cele învățate la sesiunea dusă de Andrei.

Dacă te-am făcut curios și vrei să-i cunoști pe speakerii TECH FLOW, înregistrează-te aici. Mai multe actualizări și informații despre Tech Flow Chisinau | Demystifying DevOps găsești pe pagina evenimentului.

Descoperă în videoul de mai jos cum s-a desfășurat prima ediție a conferinței TECH FLOW:


// console.log('no ads situation')