(video) Cum arată un sistem complet de acoperișuri în 2019?

În anul 2019, un acoperiș nu reprezintă doar o învelitoare a casei, ci un sistem complex cu structură de rezistență, elemente de fixare, sisteme de scurgere a apei sau accesorii de siguranță. Pe lângă toate, un acoperiș complet mai prevede economia de energie, rezistența la condițiile climaterice și respectarea normelor de poluare.

Foto: Top profil

Pentru a ne asigura că alegem un produs care va dura generații, în construcția acoperișului trebuie să acordăm atenție sporită fiecărui element component.

Sistemul de învelitoare

Pe piața materialelor de construcții există mai multe sisteme de învelitoare pentru acoperiș. Țiglele metalice reprezintă soluția potrivită pentru orice tip de acoperiș, în condițiile în care au o greutate redusă, pot fi montate ușor și conferă un design atrăgător acoperișului.

Țigla metalică Veneția, produsă de liderul polonez Budmat, reprezintă etalonul calitativ al tuturor produselor din această categorie. Veneția poate fi numit cel mai bun sistem de țiglă metalică din Europa, nu doar pentru că rezistă extrem de bine în timp, dar are și proprietatea de păstrare a culorii ani de zile. Placa este protejată de un strat de acoperire unic - motiv pentru care Veneția dispune de 50 de ani garanție!

Sistemul pluvial

Un acoperiș nu poate fi considerat complet fără un sistem pluvial. Sistemul pluvial protejează acoperișul și fațada casei de colectarea apei și o direcționează către sistemul de canalizare.

Flamingo este un sistem pluvial din oțel furnizat de același producător Budmat, unul dintre primii producători de învelitori de acoperiș.

Flamingo este un sistem pluvial din oțel / Sursa:TOP Profil

Accesorii metalice: coama și bordura fronton

Coama modulară închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape și acționează ca un scut împotriva infiltrațiilor. Din punct de vedere vizual, coama îi conferă acoperișului o rotunjire vizuală.

Bordura fronton este un element din tablă care închide acoperișul în părțile laterale, acoperind astfel structura din lemn (marginile șarpantei).

coama și bordura fronton / Sursa:Top-profil

Folia anticondens

O folie anticondens performantă poate mări durata de viață a acoperișului, pentru că asigură ventilarea corectă a acoperișului și protecția împotriva umezelii sau a vântului, prin păstrarea structurii de lemn uscată și ventilată.

Folia anticondens / Sursa:Top profil

Centrul de acoperișuri TOP Profil este un furnizor de sisteme complete pentru acoperișuri în R. Moldova și importator oficial al producătorului Budmat, prima și una dintre cele mai prestigioase companii poloneze care dezvoltă soluții pentru acoperiș.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.venetia.md, la tel: 079 97 22 44 sau la sediul companiei de pe str. Varnița 2.


// console.log('no ads situation')