Deputați: Încă doi susținători ai PD-ului, identificați în cadrul contra-protestului de ieri

Deputații blocului ACUM au mai descoperit doi membri ai Partidului Democrat, care au participat la contra-protestului de ieri. Este vorba de Serghei Burtsev și Zamurca Sergiu.

Foto: UNIMEDIA

„Prieteni, cu ajutorul vostru, am identificat noul ”erou al zilelor noastre”. Se numește Serghei Burtsev și, din ce am reușit să aflu, a făcut parte din personalul de deservire a târgului de Craciun organizat cu mare fast de Pavel Filip.

P.S.1 - Orice legătură cu Partidul Democrat trebuie considerată minciună a blocului ACUM, iar pozele în care apar semnele PD-ului sunt fotoshop-ate (adică false).

P.S.2 În comentariu voi plasa link-ul la un live făcut de eroul nostru în care acesta își varsă amarul de înfrângerea lui Constantin Țuțu în alegeri”, scrie Sergiu Litvinenco.

Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com
Contra-protest / Sursa:Facebook.com

„ Încă un erou al contra-manifestațiilor de ieri organizate - @Zamurca Sergiu: https://www.facebook.com/zamurca.sergiu?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX. Din sursele noaste anonime, acesta este angajat al Poliției și după cum arată postările sale de pe Facebook, este fan de-al lui Țuțu. Gheorghe Cavcaliuc de câte de dovezi e nevoie ca să demonstrați cine a organizat contra-manifestația? Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, așteptăm clarificări”, scrie Radu Marian.

UNIMEDIA amintește că ieri, 23 mai, reprezentanții Blocului ACUM au organizat un flashmob, fiind nemulțumiți de scumpirile la carburanți. Asta după ce, mai multe benzinării din țară au afișat, la data de 16 mai, prețuri mai mari pentru carburanți, unii petroliști majorând prețul vechi cu 5 la sută.

Tot ieri, zeci de tineri dubioși și cu fețele acoperite au apărut în fața Guvernului și strigau în gura mare cuvinte necenzurate. Ulterior, printre ei au fost zăriți fostul deputat democrat, Contantin Țuțu, de asemenea, un apropiat de-al liderului PD, Vlad Plahotniuc, anume acesta dădea indicații să fie bruiat flashmobul Blocului ACUM.

Imediat după protest, reprezentanții Blocului ACUM au sesizat despre faptul că telefonul deputatului Dan Perciun ar fi fost furat și dus la sediul PD.

Ulterior, solicitat de jurnaliști, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a comentat privind contramanifestația față de flashmobul organizat de blocul ACUM, unde mai mulți tineri, majoritatea fiind copii, scandau cuvinte obscene.

„Este o deduciție a dvs, sunt presupuneri ale dvs. Acest lucru trebuie verificat, poliția documentează”, a spus Cavcaliuc.

Astăzi, la data de 24 mai, la solicitarea UNIMEDIEI, purtătorul de cuvânt a Partidului Democrat, Vitalie Gămurari a comentat acuzațiile: „La contraprotestul de ieri au participat membri ai Partidului Democrat, dar asta nu înseamnă că manifestarea a fost organizat de PD”.


Pub