Week-end-ul acesta, la Chișinău va avea loc cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium”

Pe 25 mai va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.

Foto: criterium.md

„Chișinău Criterium 2019” va începe la ora 8:00, odată cu deschiderea zonei Expo.

La ora 10:45 va avea loc încălzirea pentru participanții la „Kids Duathlon”;

La ora 11:00 – startul competiției „Kids Duathlon”;

La ora 13:00 - premierea participanților la „Kids Duathlon” din toate categoriile.

Începând cu ora 10:00, vor fi înmânate tricourile pentru participanții la cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, startul căreia este programat pentru ora 15:00. În cadrul cursei de divertisment, va avea loc o tombolă cu premii valoroase.

La sfârșitul primei zile a evenimentului sportiv, va avea loc „Pasta party” (începând cu ora 18:00) și un briefing pentru participanții la cursa de ciclism „Chișinău Criterium”, care se va adesfășura duminică, 26 mai.

Dacă doriți să vă familiarizați mai detaliat cu programul „Chișinău Criterium 2019” accesați site-ul oficial al evenimentului.


Pub